Projek Extra RM1500

Hari ni CThim nak share sikit kenapa korang kena join projek extra RM1500. Zaman sekarang ni semua pakai duit.  Duit yang ada ni dah macam air da. Cepatje rasa habis.  Nak kata gaji tak cukup, gaji dah RM5000. Tapi rumah pun tak ada lagi.  Orang dulu-dulu gaji sikit pun rumah dan tanah banyak. Nampak macam …

Kepentingan Kalsium Untuk Badan

Kalsium memang penting untuk keperluan badan. So badan kita memang perlukan kalsium untuk kuatkan tulang. Makin bertambah usia especially bila umur 30tahun kalsium kita akan mula berkurang dan makin merosot setelah berumur 40lebih bagi perempuan sebab hormon estrogen kurang dihasilkan. Thats why pengambilan kalsium sangat digalakkan.  Enjoy video pasal kepentingan kalsium untuk badan ni eh …

Kebaikan ESP untuk eczema

Bila sebut pasal eczema,  banyak kena pantang.  Gula tak boleh gluten tak boleh.  Kalau korang nak tau ESP Shaklee ni banyak manfaat tau.  Antaranya kebaikan ESP untuk eczema: 1)Dibuat dari soya non GMO maknanya proses penanaman ikut flow tak tambah penggalak untuk pastikan dia dihasilkan dalam kuantiti yang banyak 2)Proses penanaman tak guna pestisid.Selamatla untuk …