Promosi Disember Shaklee Untuk Mereka Yang Nak Sihat

Promo Shaklee Disember ni of course la killer product Vivix. Most powerful antioksidant sebab kaya dengan polifenol dan resrevatrol.  Yang bagusnya Vivix dah diuji secara klinikal dalam Landmark Study 2 dan mampu memanjangkan telomeres.   Apa Telomeres? Badan kita terdiri dari sel2 yang bercantum. Dan sel ini ada genetik/DNA dan DNA ni bertanggungjawab memberikan maklumat …

Belum Tua Tapi Sudah Mati Pucuk?Punca dan Cara Mengatasinya.

Masalah perceraian di Malaysia semakin meningkat baik golongan muda mahupun golongan tua. Yang ketara sekali golongan muda. Dan ada yang usia perkahwinan tak sampai setahun sudah bercerai. Alasannya suami tak mampu beri nafkah batin akibat mati pucuk.   Ramai lelaki yang tidak sedar yang mereka mengalami mati pucuk kerana konfiden mereka masih muda. Tubuh badan …

Kurangkan Gout Dengan Vivix

Pernah tengok orang keliling kita kena gout?Kesian kot.Nak jalan pun susah.Lagi la nak bawa kereta.Dari apa yang saya lihat kebanyakan dari mereka yang kena gout akan makan ubat tahan sakit untuk kurangkan sakit.Tapi ubat tahan sakit ni pun tak membantu sangat. Dan tidak semua orang yang akan dipreskrib ubat pencegahan gout disebabkan hanya doktor pakar …

Cara Pemakanan Yang Sesuai Untuk Orang Yang Morning Sickness

Morning sickness atau mual dan loya kerap dialami oleh wanita di awal kehamilan bermula dari 6 minggu sehingga 12 minggu kehamilan. Kalau ikut Kementerian Kesihatan Malaysia 80% wanita yang mengalami morning sickness akan pulih selepas 12 minggu kehamilan dan ada juga yang akan mengalami morning sickness sepanjang kehamilan. Memang hebat wanita yang boleh bertahan dengan …