Tentang saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Nama saya Fathimah Azzaharah Kamaludin. Saya adalah seorang ibu kepada 3 anak iaitu Sofiyyah,Asma dan Abdul Qadeer.Merupakan suri Mohd Saini Pajuri.

 
Bagaimana saya terjebak dengan Shaklee?
Saya mula amalkan Set Menyusu Shaklee pada tahun 2012 tetapi saya ni suka try macam macam produk.Saya dah cuba pelbagai milk booster tapi hasilnya tak sama dengan Set Menyusu Shaklee dan saya kembali mengamalkan Set Menyusu Shaklee apabila melahirkan anak ketiga. Saya juga mengamalkan Osteomatrix konsisten dari 2013 sehingga sekarang.Mana SID yang saya jumpa saya akan beli Osteomatrix dari mereka.Pada Februari 2017,kakak ipar saya mencadangkan untuk saya jadi ahli.Masa tu cuma daftar nak harga ahli je.Sampaila mak saya diserang sakit jantung beberapa minggu selepas itu.Dan saya tersedar yang saya perlu makan vitamin sebab saya bekerja.Sedangkan mak saya tak bekerja,tak ada risiko jantung seperti diabetes dan tekanan darah tinggi,,berkebun hari2 ada makan makanan tambahan kata je jenama apa tapi bukan Shaklee la boleh kena inikan pula saya yang bekerja.Tapi saya tak boleh nak makan semua terutama Vivix.Maka saya ambil keputusan nak jual Shaklee betul betul sebab dengan bonus Shaklee saya boleh konsisten makan vitamin dan ajak semua orang yang saya kenal untuk lebih sihat.
Lagila saya kerja di klinik,hari2 jumpa orang sakit,saya pun terdedah untuk jatuh sakit.Alhamdulillah lepas makan vitamin Shaklee saya memang susah nak sakit dan yang paling best saya buat Shaklee bukan waktu kerja iaitu dalam pukul 2-4pagi dan bila saya pergi kerja hakiki tak ganggu pun sebab tidur 4jam saya jadi berkualiti dengan Shaklee. Suami saya yang kerap sakit disebabkan letih perjalanan berulang alik kerja selama 2 jam pun dah semakin bertenaga dan sihat dengan Shaklee. Kami suami isteri pun boleh laksanakan ibadah dengan lebih baik berbanding sebelum ini.
 
Nak jana pendapatan dengan Shaklee macam saya?Jom hubungi saya Fathimah 0132480986. 
 
#shakleeeffect
#tsunamishaklee

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *