Kisah Adik Saya dan ESP

Nak dijadikan cerita ni adik saya Aishah.  Mukanya suka berjerawat especially time dekat nak period.  Lagila senang nak berjerawat sebab kerja kat KLCC mudah terdedah dengan pencemaran. Saya pun kata apa kau guna Shaklee balik since dia pernah guna sebelum ni. So,dia pun amikla Vit C +ESP+Vit B untuk tak stress and Omega. Dan kesan sangatla best. Tak payah susah2 dah, order dengan akak je. Huhu.  Testimoni ni dia sendiri tulis tau bukan sebab saya ni kakak dia.

 

Ada sorang lagi adik saya ni Khodijah (dalam gambat tudung oren)selalu complaint kata rambut gugur dan anak dia asyik nak bergayut je.  Kesian dia.

Baru first time dapat anak kan. Mesti macam kekok sikit. So, saya bukan cadangkan tapi terus suruh minum ESP. Sekali dah minum terus repeat order 2 balang sebab takut stok habis.

By the way, ESP ni haritu saya sempat grab sikit je. 7 Jun ni HQ akan restock balik tapi limited edition la plak.

Kalau nak tahu rasa ESP ni dah semakin improvised dari sebelum2 ni tau. Saya lagi suka minum plain dan dia sangat mengenyangkan.

Ada siapa2 nak selit order boleh terus WHATSAPP FATHIMAH ye-0132480986.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *