Resipi ESP yang menyelerakan

Korang nak tahu tak ESP ni produk Hot Selling Shaklee tau. Asal Restock je habis. Asal restock je habis. Stress mak tau sebab satu SID boleh beli sekarang ni paling banyak 10 balangje tau. Kalau nak tahu ESP ni banyak sangat khasiatnye dari bantu beri tenaga sampaila boleh bantu kuruskan badan serta cantikkan kulit.  Nak2 kalau menyusukan anak memang ini produk wajib yang perlu ada tau. Sebab boleh bantu banyakkan dan pekatkan susu badan. Baby pun kenyang lama dan jimat masa

Nak tahu sebab apa?Sebab kalau korang dah lapar sekali anak dah nangis, korang shake je ESP ni sambil dukung n dodoikan anak tu. Kenyang pun kenyang.

ESP ni diperbuat daripada soya yang Non GMO tau.

Apa Non GMO tu?Maknanya takda modify soya secara genetik. Maknanya dia tumbuh secara tak perlu paksa2 pakai bahan penggalak tumbuhan.  Penanaman soya dia pun bebas racun dan proses pun tak menghancurkan zat soya tu (tak guna haba)

Rasa tak boleh telan soya?Ni saya share resipi ESP yang menyelerakan:

 

Ada banyak lagi resipi ESP ni.  Nak cuba ESP??

Hubungi Fathimah ye 0132480986

ATAU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge