Tak Nak Mengantuk Drive Jauh-Jauh Balik Kampung

Bulan Ramadhan ni, pasti ramai yang dah merancang untuk balik kampung berbuka puasa dengan keluarga.  Tapi bila memikirkan terpaksa berjalan jauh dalam bulan puasa yang jatuh pada bulan Jun yang memang panas ni terpaksala batalkan niat berbuka dengan keluarga sebab takut mengantuk atau letih sepanjang perjalanan

Dapat pulak isteri yang tak berani drive jauh-jauh atau yang tak boleh drive takut hujan macam saya, terpaksalah encik suami yang memandu sepanjang perjalanan.  Tapi masalahnya suami kita mesti mengantuk lepas beberapa jam memandu. Kadang mengantuk sangat terpaksa berhenti tepi jalan.

Kadang di tahan mengantuk sampai hampir terlelong di tengah jalan.

Apa nak buat untuk hilangkan masalah cepat mengantuk semasa memandu ini?Lagi-lagi nak balik beraya tahun ni, takkan nak balik malam raya kan. Mesti nak balik awal sikit. Masa tu la jalan banyak jammed terutama lebuhraya. Perjalanan yang biasa 8 jam boleh jadi 12 jam kalau silap hemat. Dengan panas dan sesak mesti yang memandu akan cepat letih.

Jadi, di sini saya ingin kongsi minuman tenaga yang berkhasiat untuk menghilangkan mengantuk semasa memandu.

Set minuman tenaga supaya tak mengantuk ini terdiri dari 3 supplement terbaik iaitu Cinch Tea, Performance Drink dan Vivix.

Cinch Tea – Elakkan rasa mengantuk. Dari mata terasa kena gam, terus akan celik.

Performance Drink – Membantu badan cukup air semasa berpuasa. Kalau badan kita kurang air, kita akan jadi cepat lesu.

Vivix – Memberi tenaga dan kesegaran berpanjangan pada badan. Minum Cinch Tea dan Performance Drink kalau di tambah dengan Vivix, kesannya lebih marvellous!

Insya-Allah badan rasa lebih segar, dari mata kuyu terus segar berjam-jam.

P/S:Time bulan posa ni kalau agak2 mengantuk masa terawih, minum dulu vivix+cinch tea+performance dulu. Insya Allah 20 rakaat pun boleh.

Nak order?
Boleh hubungi saya :

FATHIMAH

0132480986

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge