Dah Puas Macam2 Cara Tapi Tak Boleh Berhenti Merokok?

Pernah x jumpa orang keliling kita macam ni atau sendiri pernah alami?

‘Aku bukan tak mahu berhenti merokok tapi setiap kali cuba bersungguh-sungguh nak berhenti, mesti aku kena:-

 

Rasa loya

Sakit kepala

Susah nak tidur

Berat akan naik

Murung

Rasa kebas di tangan dan kaki

Menggeletar badan

Rasa nak demam

 

Memang aku tak tahan. Rasa macam nak mati pun ada.

 

Itulah luahan Razif (bukan nama sebenar) kepada sahabat baiknya bila ditanya tentang nak berhenti merokok

 

Sebenarnya, ada jalan mudah nak berhenti merokok ni.

 

Salah satu cara mudah berhenti merokok tanpa kesan yang boleh jadi trauma ialah dengan menggunakan Vivix produk semulajadi untuk berhenti merokok.  Kat sini sy nak share bagaimana vivix boleh bantu perokok berhenti merokok

 

3 CARA VIVIX BANTU PEROKOK BERHENTI MEROKOK

 

Ada 3 cara Vivix membantu perokok berhenti merokok tanpa rasa terpaksa.

 

Vivix ni dia ada resveratrol iaitu sejenis bahan semulajadi yang banyak terdapat dalam anggur muscadine.

 

#1 : DETOKS NIKOTIN

 

Resveratrol ini bertindak untuk mengeluarkan (detoks) nikkotin dari dalam darah, organ dan otak perokok. Bila nikotin dikeluarkan, rasa ketagih nak nikotin pun akan hilang.

 

P.s : Nikotin adalah bahan utama dalam rokok yang menyebabkan perokok sentiasa ketagih.

 

#2 : GANTI FEELING SEMASA MEROKOK

 

Perokok biasanya akan merasakan satu ‘feeling’ bila hisap rokok. Sebab itu apabila perokok berhenti hisap rokok, otak mereka akan rasa lain dan memanggil-manggil untuk mereka hisap rokok semula untuk dapatkan ‘feeling’ tersebut.

 

Resveratrol boleh menggantikan ‘feeling’ tersebut, jadi bila perokok minum Vivix yang mengandungi resveratrol, mereka tidak akan rasa terpanggil nak merokok.

 

Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila perokok ambil Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok. Vivix tidak akan menyebabkan ketagihan yang berlainan.

 

Perokok sebaliknya akan rasa rela hati tak mahu dah merokok.

 

#3 : MENGURANGKAN WITHDRAWAL EFFECT BILA BERHENTI MEROKOK

 

Withdrawal effect berlaku sebab badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa. Dalam kes perokok mahu berhenti merokok ini, badan terkejut sebab tiada lagi nikotin masuk.

 

Resveratrol di dalam Vivix akan bantu redakan withdrawal effect ini dengan baik pulih signal dalam badan yang rosak akibat nikotin tadi, supaya badan boleh terima keadaan tanpa nikotin.

 

Jom saya share testimoni mereka yang berjaya dengan vivix.

Nak berhenti merokok atau bantu yang tersayang berhenti merokok?

Klik www.wasap.my/60132480986

 

#a3a

#pengedarshakleejohor

#pengedarshakleepasir gudang

#berhentimerokok

#taknakrokok

#sihattanparokok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge