Jom Jana Pendapatan Tambahan dengan Shaklee

Seriously kalau nak beli rumah kat pasir gudangni sekarang plg kurang 200,000.

 

Nak menyewa pun rm350 mcm ms mula2 sy keje sini 2012 pun xdapat da. Minimum rm500-700 sebulan.

Belanja ank sekolah lagi. Bulan2 kete lagi. Nak bagi mak ayah lagi. Xkan nk bg rm100je sebulan. Xpasal2 mak ayah kn keje nk tampung diri sendiri.

 

Apa kata kita upgrade diri dgn bt side income tanpa perlu simpan stok satu almari. Cuma daftar rm80 n jadikan diri kita sbg dropship utk pasarkan produk.

 

Jangan risau disamping jana pendapatan anda juga blh jana kesihatan agar lebih baik.

 

Bestnya bisnes ni anda disupport oleh rakan2 y nk anda berjaya sama macam mereka bukan suruh bekerja macam mereka

 

N plg penting bila anda rasa down mereka tetap   akan bagi semangat tak berbelah bahagi umpama satu keluarga walaupun xpernah bersua.

 

Nak jadi mcm sy?

 

meh kita sembang2

 

www.wasap.my/60132480986

 

#janaincome

#sihatselalu

#shakleeisthebest

#akademi3a

#sharingiscaring

#shakleepasirgudang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge