Monthly Archives: September 2017

Tips Mak Anak Kecil Dan Berderet Kekal Cantik dan Berseri Tanpa Perlu Make Up Tebal

Menjadi ibu baik bekerja atau surirumah merupakan satu tugasan yang mencabar. Lagi-lagi kalau ada anak yang masih kecil dan perlukan perhatian. Dapat pulak rapat-rapat kan.  Bukan apa, disebabkan masa yang terhad kadang-kadang kita tidak punya masa yang mencukupi untuk penjagaan kulit wajah apatah lagi bermake up.  Baru nak pakai foundation untuk tutup cela time tu …

Rahsia 4 Emas Atlit ParaLimpik Sukan Sea KL 2017

Menjadi atlit memerlukan ketahanan badan yang kuat serta latihan yang mencukupi bagi mencapai kejayaan dalam sukan yang diceburi.   Bagi atlit lumba basikal paralimpik negara, Najib Turano beliau memilih untuk mengamalkan sepeket Nutriferon Shaklee setiap hari bagi merangsang sistem pertahanan badan beliau agar fit untuk tournament. Seriously beliau telah membuat pilihan yang tepat kerana Nutriferon …

Kebaikan Peppermint Ginger Plus Shaklee

Assalamualaikum. Harini CIk Thim nak review pasal Peppermint Ginger Plus Shaklee.  Peppermint Ginger Plus  ni adalah gabungan Timur dan Barat 4 herba semulajadi seperti: 1.Pokok jintan manis/Fennel ia membantu menghilangkan kembung perut, mengurangkan kesakitan perut dan mengurangkan alergi pada saluran usus.  Kebiasaanya orang Eropah mengambil biji adas selepas makan untuk atasi masalah kembung perut.   …

Kami Juara -Atlit Paralimpik Malaysia

Tahniah team atlit paralimpik Malaysia yang dah dapat emas.  Teruja bila tengok orang kelainan upaya ni gigih untuk dapatkan pingat walaupun dalam kekurangan. Kita yang normal ni pun belum tentu jadi sehebat mereka. Antaranya Najib Turano pelumba basikal paralimpik negara. Walaupun mengalami kecederaan akibat kemalangan baru-baru ini tapi beliau mampu menghadiahkan emas buat Malaysia.   …

Tips Tingkatkan Kesuburan Untuk wanita Yang Sedang Berusaha Untuk Dapatkan Anak Tanpa Perlu Rawatan IVF.

Anak adalah anugerah yang sangat diimpikan oleh setiap pasangan yang sudah berumahtangga. Bila dah berkahwin pelbagai cara dan tips telah diamalkan namun tidak membuahkan hasil. Yang tak best bila balik berkumpul sesama saudara ada je mulut bertanya bila lagi nak beranak.   Cik Thim faham tak semua orang direzkikan terus dengan anak selepas berkahwin. Ada …