Punca Masalah Kulit Muka Dan Jom Atasinya Dengan Cara Ini.

Bila tengok kulit ni nampak apa?

Banyak lapis kan?

Tapi yang selalu effect muka kita kawasan tengah.

Kulit kita ni pun ada feeling jugak tau. Ramai orang nak cantik terus nak tepek sana tepek sini tanpa sedar lagi terukkan kulit muka yang memang dah teruk.

Jeragat?Jerawat? Blackhead? Whitehead ni la makhluk yang kena singkirkan dulu tau. Especially cik Jerawat ni.

Macam mana nak buang? Pakai skincare apa2 pun kalau nutrisi kulit tak cukup pun tak jalan.

Ni semua sebab apa yang kita makan. Nutrisi cukup tak.

Yela. If u eat junk u get junk kan.

Pakaila jenama Q ke S ke M ke dari harga rm10 sampai ratusan ringgit pun tak guna. So paling penting untuk kulit yang bersih:
1) Minum air kosong mencukupi.

2) Elakkan makanan berminyak dan berlemak

3) Bersenam

4) Detoks badan. Ada banyak cara. Nak gugel bulih nak guna cara saya pun bulih.

5) Amalkan suplimen untuk isi lompang nutrisi dalam badan kita. Nak best result amalkan Radiant 4 yang tengah promo sekarang ni. Beli set Radiant 4 ni boleh dapat voucher rm60 lagi. Apa yang best Radiant 4 ni? Radiant 4 ni dia:

 

1)Bina Kulit Dengan Asas Protein yang mencukupi dengan ESP Shaklee kerana
asid amino perlunya mampu mengoptimakan fungsi sel kulit
boleh merangsang pembentukan sel kulit yang lebih cantik dan sihat
boleh memperbaiki struktur kulit yang rosak dengan lebih baik so parut pun cepat pudar.
mampu menggalakkan penghasilan glutathione yang berfungsi menghalang kulit dari pancaran matahari

2)Mantapkan kulit dengan Kolagen Shaklee
Kolagen ni adalah struktur penting yang boleh menganjalkan dan mengurangkan kedutan. Memangla badan kita hasilkan kolagen sendiri tapi semakin bertambah usia kolagen tu makin lambat nak dihasilkan jadi kulit tu kendur tak tegang. Kedut2 pun nampak. Lagila kalau sapa yang suka berkerut. Maka, pengambilan Kolagen Shaklee yang terdiri dari kolagen yang diambil dari sisik ikan laut dalam sangatla berbaloi sebabnya kalau kolagen yang dihasilkan dari sangkar banyak mudaratnya.

3)Lindungi Kulit dengan Antioksida
Antioksida penting untuk melawan radikal bebas dalam kulit. Radikal bebas ni boleh merosakkan kulit kita tau. Senang kulit tu nampak kusamje.  Dengan mengambil antioksida macam vitamin C boleh merangsang penghasilan kolagen, mempercepatkan luka sembuh dan memperbaharui sel yang rosak.

4)Jaga Kelembapan Kulit Dengan GLA
Pengambilan asid lemak omega 6 dari GLA mampu mengurangkan inflamasi dan melembapkan kulit. Maka kulit nampak lebih segar gitu. Bagusnya asid lemak omega 6 dalam GLA adalah dari minyak borage yang kandungannya lebih dari evening primrose oil tau.

 

Ambil Set Radiant ni memang meletup la. Kulit jadi cantik dan berseri. Dan paling penting produk Shaklee ni dari sumber semulajadi dan selamat.  Sebabnya Shaklee ada inisiatif sendiri untuk minta orang kaji dia punya produk.  Dan orang yang kaji produk Shaklee ni bukan Mak Limah ke Pak Akob ke tapi pensyarah dari Universiti Berkeley.  Boleh tengok testimoni di bawah:

 

 

 

 

Sekiranya berminat dengan Radiant 4 boleh hubungi

Fathimah

SID No:1249184

No Telefon:0132480986

FB:Fathimah Azzaharah Kamaludin

ATAU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *