Kami Juara -Atlit Paralimpik Malaysia

Tahniah team atlit paralimpik Malaysia yang dah dapat emas.  Teruja bila tengok orang kelainan upaya ni gigih untuk dapatkan pingat walaupun dalam kekurangan. Kita yang normal ni pun belum tentu jadi sehebat mereka.

Antaranya Najib Turano pelumba basikal paralimpik negara. Walaupun mengalami kecederaan akibat kemalangan baru-baru ini tapi beliau mampu menghadiahkan emas buat Malaysia.

 

Kalau nak tahu Najib Turano ni pengamal tegar Shaklee tau. Niempowered by Shaklee bukan Shaklee taja tau.

 

Ini kisah beliau:

” Masa memula  sampai italy utk kelayakan category  dia cuma bawak habbatus sauda. Masa tu badan dia gagal. Kalah dengan cuaca. Selsema terus demam.

 

Bila hakak dia join shaklee sejak 2013 dia terus consume nutriferon

 

Bila world champ kat italy , US and swiss india, nz race boleh kumpul point utk olympic. Badan tak mudah selsema and demam tahan sejuk

 

Then masa kat incheon para games  dia makan vivix, nutriferon

 

Baru ni lepas cedera utk fast recovery dia ambil vivix, omega, nutriferon dengan collagen powder. Pakar fisio dia pun cakap cedera tu cepat ok..” – Nur Suria Turano ( kakak)

Seronok kan dapat sihat dengan Shaklee.

Perlukan konsultasi untuk Vitamin. Jom hubungi saya Fathimah-0132480986

atau Fb:Fathimah Azzaharah Kamaludin

Fast response tau

 

#shakleeeffect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *