Hijrah Muhasabah dengan Extra Income

Harini awal muharam. Dah reset minda?Dah reset target kita?Pernah tak terfikir kita akan jadi lebih baik dari semalam.

Kalau boleh nak  sentiasa memberi dari meminta kan. Jom upgrade diri dengan join bisnes dengan saya. Dengan bermodalkan rm80 tanpa perlu menyimpan stok di rumah membolehkan kita menjana pendapatan sehingga 5 angka.

 

Tak pandai marketing???Jangan risau dalam team saya, kita akan diajar oleh rakan2 yang berpengalaman dalam marketing sehingga pandai. Saya dulu pun bermula dari kosong.

 

Ilmu produk?Jangan risau anda tidak perlu membaca buku setebal 10inci. Yang penting anda minat. Ada banyak kelas sokongan yang akan diberikan hanya dihujung jari je tau.

 

Jom sama2 kita membina legasi bebas kewangan yang membolehkan kita lebih maju dan mampu memiliki bukan mampu tengok je. Jom Mula Dari Sekarang.

 

Hubungi saya

Fathimah

SID NO:1249184

www.wasap.my/60132480986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge