Month: October 2017

Adakah itu Teknik Marketing Shaklee Claim Produknya Terbaik

Ramai bertanya kenapa dalam banyak-banyak produk Cik Thim pilih Shaklee. Dahla direct selling pastu tak jual kat farmasi pulak tu. Sebab Shaklee memang tak sama dengan produk lain di pasaran Yang meletakkan Shaklee melebihi produk lain ialah  produknya bukan saja organik tapi beyond organik, lebih daripada organik. So,Macam mana tu?   Produk Shaklee ni adalah …

Tips kurangkan Parut Menggerutu Chicken Pox

Chicken Pox atau demam cecair adalah penyakit yang disebabkan oleh virus Varicella Zooster. Kebiasaanya ramai yang akan dijangkiti pada waktu kecil dan ia hanya menjangkiti individu sekali seumur hidup. Kalau kena time dewasa pulak memang sakitla. Cuma ada kes terpencilje yang boleh kena dua kali sepanjang hidup. Chicken pox boleh berjangkit melalui -air liur -batuk …

Cara Mak2 Tampil Anggun Dengan Langkah Mudah Ini

Menjadi ibu baik bekerja atau surirumah merupakan satu tugasan yang mencabar. Lagi-lagi kalau ada anak yang masih kecil dan perlukan perhatian. Dapat pulak rapat-rapat kan.  Bukan apa, disebabkan masa yang terhad kadang-kadang kita tidak punya masa yang mencukupi untuk penjagaan kulit wajah apatah lagi bermake up.  Baru nak pakai foundation untuk tutup cela time tu …