Peluang Menjana Pendapatan Tambahan Dengan Modal RM 80

2017 ni adalah zaman kewangan yang sangat mencabar kita kan. Mana taknya kalau dulu RM 50 boleh beli banyak benda. Tapi RM300 sekarang belum tentu boleh tampung perbelanjaan.Takkan nak bergantung pada BRIM yang setahun sekali tu. Atau bergantung pada keluarga atau saudara mara. Kita mesti ada jalan keluar. Back up Plan untuk urusan kewangan.

 

Di Malaysia, kepesatan ekonomi negara yang semakin berkembang, memberi impak yang sangat positif kepada usahawan kecil dan besar. Banyak peluang perniagaan boleh diceburi, dan masyarakat juga tidak terlalu berkira untuk berbelanja. Memiliki perniagaan sendiri dilihat sebagai salah satu cara yang paling mudah untuk menaikkan taraf hidup seseorang itu. Bagi mereka yang tiada pengalaman dalam perniagaan namun berminat membuka perniagaan sendiri, sebaik-baiknya pilihlah perniagaan yang memerlukan modal yang kecil.

 

Jadi kat sini saya nak ajak korang semua join FaST team saya. Kita sama2 berusaha untuk mendapatkan pendapatan sehingga 5 angka kerana telah terbukti ramai yang telah berjaya dengan menjalankan bisnes ini.

 

Dengan bermodalkan rm80 kita sudah boleh menjalankan bisnes ini. Umpama dropship sebab order diuruskan oleh HQ.Melainkan kita dah kukuh baru simpan stok. Tak pandai marketing jangan risau saya akan bantu seboleh mungkin. InsyaAllah.

 

Berminat dengan tawaran ini? Jom hubungi saya Fathimah-0132480986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *