Cara Mak2 Tampil Anggun Dengan Langkah Mudah Ini

Menjadi ibu baik bekerja atau surirumah merupakan satu tugasan yang mencabar. Lagi-lagi kalau ada anak yang masih kecil dan perlukan perhatian. Dapat pulak rapat-rapat kan.  Bukan apa, disebabkan masa yang terhad kadang-kadang kita tidak punya masa yang mencukupi untuk penjagaan kulit wajah apatah lagi bermake up.  Baru nak pakai foundation untuk tutup cela time tu la anak nangis minta didukungla, air tumpahla, suami dah bising lambat la.

 

Nak make up bukan time berjalan je time dengan suami kat rumah pun kena berhias tau. Lagi afdhal.  Tapi kalau muka jenis berminyak make up bukan lagi mencantikkan malah lagi menerukkan kulit wajah.  Sebabtu saya ingin cadangkan korang semua untuk cuba Set Radiant 4 Shaklee ni. Apa yang best dengan Radiant 4 ni. Dia terdiri dengan:

1)ESP Shaklee yang Membina Kulit Dengan Asas Protein yang mencukupi kerana
asid amino perlunya mampu mengoptimakan fungsi sel kulit
boleh merangsang pembentukan sel kulit yang lebih cantik dan sihat
boleh memperbaiki struktur kulit yang rosak dengan lebih baik so parut pun cepat pudar.
mampu menggalakkan penghasilan glutathione yang berfungsi menghalang kulit dari pancaran matahari

Satu botol ESP ni tahan 1-2 bulan penggunaan.

 

2)Kolagen Shaklee yang Menganjalkan kulit.
Kolagen ni adalah struktur penting yang boleh menganjalkan dan mengurangkan kedutan. Memangla badan kita hasilkan kolagen sendiri tapi semakin bertambah usia kolagen tu makin lambat nak dihasilkan jadi kulit tu kendur tak tegang. Kedut2 pun nampak. Lagila kalau sapa yang suka berkerut. Maka, pengambilan Kolagen Shaklee yang terdiri dari kolagen yang diambil dari sisik ikan laut dalam sangatla berbaloi sebabnya kalau kolagen yang dihasilkan dari sangkar banyak mudaratnya. Satu kotak kolagen ni ada 15 sachet yang mana kalau ikut kajian terhadap kolagen Shaklee, 2 minggu dah dapat hasil yang diidamkan tau.

3)Sustained Release Vitamin C yang Melindungi Kulit.
Antioksida penting untuk melawan radikal bebas dalam kulit. Radikal bebas ni boleh merosakkan kulit kita tau. Senang kulit tu nampak kusamje.  Dengan mengambil antioksida macam vitamin C boleh merangsang penghasilan kolagen, mempercepatkan luka sembuh dan memperbaharui sel yang rosak. Satu botol SRVC ni ada 180 biji tahan 6bulan penggunaan.

 

4)GLA Complex yang Menjaga Kelembapan Kulit.
Pengambilan asid lemak omega 6 dari GLA mampu mengurangkan inflamasi dan melembapkan kulit. Maka kulit nampak lebih segar gitu. Bagusnya asid lemak omega 6 dalam GLA adalah dari minyak borage yang kandungannya lebih dari evening primrose oil tau. Satu botol GLA Complex ada 60biji tahan satu bulan penggunaan.

 

Ambil Set Radiant ni memang meletup la. Kulit kekal cantik dan berseri. Dan paling penting tak perlu make up tebal-tebal dan ambil masa yang lama untuk bermake up.  Produk Shaklee ni pundari sumber semulajadi dan selamat.  Sebabnya Shaklee ada inisiatif sendiri untuk minta orang kaji dia punya produk.  Dan orang yang kaji produk Shaklee ni bukan Mak Limah ke Pak Akob ke tapi pensyarah dari Universiti Berkeley.  Boleh tengok testimoni di bawah:

 

 

 

 

Jom Dapatkan Set Radiant 4 ni segera

Hubungi saya:

Pengedar Shaklee Pasir Gudang

Fathimah (SID No:1249184)

FB:Fathimah Azzaharah Kamaludin

WHATSAPP/SMS:0132480986

 

ATAU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *