Promosi Disember Shaklee Untuk Mereka Yang Nak Sihat

Promo Shaklee Disember ni of course la killer product Vivix. Most powerful antioksidant sebab kaya dengan polifenol dan resrevatrol.  Yang bagusnya Vivix dah diuji secara klinikal dalam Landmark Study 2 dan mampu memanjangkan telomeres.

 

Apa Telomeres?

Badan kita terdiri dari sel2 yang bercantum. Dan sel ini ada genetik/DNA dan DNA ni bertanggungjawab memberikan maklumat genetik pada kuku, rambut. air liur, cap jari dan senang cite semua yang ada dalam badan kita.

 

Sebabtu kalau ada jenayah dari kuku ke rambut ke boleh tau DNA penjenayah sebab DNA semua orang beza2.Tetiba feeling CSI jap.

 

Untuk hasilkan satu DNA perlu ada satu set kromosom baru boleh bentuk DNA. Kromosom lelaki XY. Kromosom perempuan XX. Hebat Allah kan. Dan kromosom ni boleh duduk sebelah2 tapi tak bercantum sebab ada telomeres yang berfungsi melindungi kromosom dari melekat sesama sendiri sebab DNA ni melekit( tetiba teringat buat DNA bawang masa pameran biotek kat sekolah).

Telomeres ni macam topi kromosom gitu dan bila DNA kita sentiasa membahagi sejajar dengan usia, telomeres ni akan memendek. Lagi cepat dia pendek lagi mudah kromosom melekat antara satu sama lain lagi cepat DNA rosak. Bila DNA rosak, lagi senang kena penyakit degeneratif macam kencing manis, kanser, jantung dan lain2. Sebabtu lagi ramai orang tua lebih senang berpenyakit dari orang muda.

 

Tapi orang muda kalau cara hidup tak sihat pun boleh mempercepatkan telomeres untuk jadi pendek. Ye la kan bila kena radikal bebas dari pencemaran, makanan tak sihat, tekanan hidup dan rokok lagi cepat rosak DNA nye. Jadi tak hairanla muda2 dah sakit jantung. Bukan memerli tapi ini hakikat

 Since Vivix ni kaya dengan antioksidan (15 jenis polifenol dan resrevatrol yang sangat poten) jadi bahan ini telah terbukti memanjangkan telomeres. Bila telomeres panjang DNA takdela cepat rosak. Resrevatrol pun bagus sangat untuk memperbaiki kerosakan sel. Jadi DNA sihat dan cantik, badan pun tak mudah sakit kan.

 

Sebabtu pengambilan Vivix sebagai makanan kesihatan harian untuk mereka yang pentingkan kesihatan sangat digalakkan supaya badan kita tak mudah sakit.

 

Kalau nak tahu bulan ni sahaja tau

 

HARGA ASAL VIVIX(tanpa gst)-RM 475

Beli 2 dapat 5% off

-Dapat free membership

-Dapat cashback bonus next month

-Harga Vivix jadi RM451.30 sebotol

 

Beli 6 dapat free 1 Vivix

–Dapat free membership

-Dapat cashback bonus next month

-Harga Vivix jadi RM408 sebotol

Dan yang paling best kalau beli dengan saya,tiada caj GST kan

 

Bagus sangat untuk beli 1 keluarga kongsi2. Jimat sikit kan

 

Jangan malu-malu untuk merisik ur Vivix hari ni. Jangan segan untuk roger Fathimah ye 0132480986

ATau

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8ad52eb96c5f3337ba70f9b251310984

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge