Masih berkira-Kira nak Beli Vivix?

Ramai dengar pasal Vivix kagum dengan kebolehan dia jadikan penggunanya awet muda dan lebih sihat.

Bila dengar part harga mak ai mahalnya. Bayangkan jela kan harga bukan ahli dah RM503 sekali GST. Baik beli benda lain kan. Ni Cik Thim la ni punya persepsi masa mula-mula dengar harga Vivix.

 

So bila dah jadi ahli Shaklee dapat harga murah sikit beli la kan bukan sebab saja2 tapi nak tengok la kan sejauh mana bagus tak bagus Vivix ni. Seriously banyak benda yang improve especially lepas ambil Vivix tau. Vivix ni bukanla ubat kuat tapi lepas ambik memang bertenaga la sampai ke malam. Nguruskan 3 anak, boleh masak hari2 dan ulang alik hadap jammed sejam pegi sejam balik. Kira ok la kan.

 

Bila dah baca pasal Vivix ni terus jatuh hati dan rasa tak sah kalau tak ambil Vivix. Padanlah Vivix mahal. Bahannya tu dari buah anggur Muscadine kot yang mana satu biji je harga dah RM100.  Lepastu Anggurni kental. Memang nature dia tak payah racun kot masa tanam. Campur pulak European Elderberry,Polyganum Cuspidatum  dan Purple Carrot.(baru kutahu carrot bukan oren dan putih tau).

 

 

Dan kesemua tumbuhan ni ditanam tanpa racun dan diekstrak sejuk kot untuk pastikan zat dia tak hilang.  Boleh bayangkan tak kos yang Shaklee kena tanggung untuk pastikan buah atau tumbuhan ni selamat dari perosak. Tanam sayur kat rumah pun berapa kali failed sebab kena serang dengan ulat dan siput.  Nak kena pantau hari2 baru jadi sayurnya. Inikan ladang Shaklee yang besartu kan.

 

Yang paling penting, Vivix dah dikaji tau dalam Landmark Study 2 oleh Dr Blackburn pemenang hadiah nobel 2009 bukan Nek Timah ke Dato’ VT ke yang bagi testimoni sesaja. Landmark Study menunjukkan Vivix boleh memanjangkan telomeres( penutup kromosom).Muda lagi ada.

 

Yela kan bila kromosom ada penutup takdalah kromosom ni melekat-lekat. Sifat kromosom ni disusun sebelah-sebelah untuk bentuk DNA. Bila kromosom cantik penyakit yang keturunan ke sebab gaya hidup ke takdalah cepat kena especially macam kencing manis dan kanser.

 

Oh Ya Vivix ni patented tau. Tak ada lagi produk seumpama ni kat pasaran. Hakcipta terpelihara gitu

 

Dan Vivix ni secara teorinya

1)Membaiki dan melindungi sel

Fungsi  terbaik vivix ialah membaiki dan melindungi sel dari dirosakkan oleh radikal bebas. bukan bermakna sel kita tak rosak terus jika kita ambil vivix, tetapi kadar kerosakan itu  dapat diperlahankan dan dapat dilindungi oleh resveratrol dan polyphenol yg tinggi dalam vivix. Percaya atau tidak, tapi inilah fungsi vivix yang tidak akan didapati dalam supplemen lain.

2. Mempertahankan dan mengawal genetik

Pengawalan genetik menyumbang kepada berkurangnya umur sel. Dalam satu penemuan utama dalam ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan dari tahap selular (dalam sel)

3. Memberi tenaga kepada sel (mitokondria)

Satu lagi tindakan hebat vivix ialah dipanggil menjana tenaga mitokondria. Mitokondria mempengaruhi prestasi sel. Jika kecekapan mitokondria menurun, prestasi sel juga akan memendekkan usia sel. Ramuan vivix menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tenaga dalam sel. No wonder bertenaga je seharian walau penat kerja di klinik.

 Result study tentang vivix menambah penjana tenaga (mitokontria) kepada sel

4. Meningkat prestasi sel dan melambatkan penghasilan protien AGE. Kalau nak tahu protein AGE ni kalau banyak dalam badan makin cepatla badan kita menua. Dia lagi mudah terbentuk bila badan kita terdedah dengan pencemaran, merokok dan pemakanan yang tidak seimbang

Bila tengok dengan Vivix ramai orang jadi lebih sihat dan cantik terus nak istiqomah Vivix.

 

 

Tinggal kurang seminggu promosi Vivix nak berakhir tau. Time ni la nak kongsi dengan rakan atau ahli keluarga untuk rasai kebaikan Vivix.

Beli 2 less 5% +dapat free membership

Atau

Beli 6 free 1+free membership

 

Bila dah free membership boleh dapat beli vitamin Shaklee dengan harga ahli dan tetiba nak buat bisnes Shaklee dah boleh dah tu.

 

Berminat dapatkan Vivix?

Hubungi

Fathimah Azzaharah

Pengedar Shaklee Pasir Gudang/Masai

0132480986

ATAU

.

 

 

 

Comments

  1. Pingback: Cara nak turunkan bacaan gula supaya tidak cucuk insulin | Ummi Qadeer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge