Target Cik Thim dengan Bisnes Shaklee

Ramai duk tanya best sangat buat Shaklee?Ala MLM biasa tak kekal lama. Itu orang kata tapi bukan Cik Thim. Kalau nak tau bisnes Shaklee ni dah ada kat dunia ni tahun 1950an lagi. Di Malaysia dah lebih 20 tahun da tau.  Sebab tu Cik Thim yakin bisnes Shaklee bisnes terbaik sebabnya

A)Produk berkualiti

Produk Shaklee bukan produk cap ayam. Setiap produk dipastikan selamat dan proses penanaman sangat dikawal rapi. Kalau tak takkanla Shaklee dapat Friend of The Sea kan sebab dia jaga populasi ikan dari terancam n standard penanaman bahan mentah tanpa pestisid. Lagipun produk Shaklee ni sebelum dipasarkan dia buat beribu2 ujian makmal untuk pastikan dia benar2 selamat.

 

B)Harga Yang Lebih Murah

Kalau nak dibandingkan dengan produk vitamin seangkatan dengannya Shaklee lebih murah kot

 

C)Produk Semulajadi

Vitamin Shaklee adalah dari sumber semulajadi bukan sintetik sebab pengasas Dr Shaklee percaya yang semulajadi menjamin kesihatan. Manakan tidak Dr Shaklee yang doktor jangka meninggal kecik sebab TB dan kanser boleh hidup sampai 91 tahun sebab dia gunakan produk semulajadinya.

 

D)Berbisnes Untuk Kesihatan

Dengan Bisnes Shaklee Cik Thim bukan saja dapat pendapatan tapi boleh jadi lebih sihat sebabnya Cik Thim yakin dengan produknya kan dan cuba untuk amalkan gaya hidup sihat. Makanan proses kalau boleh nak elakkan.

 

So cakap pasal bisnes Shaklee, mesti cik Thim ada target kan? Cik Thim yakin pada target. Bila ada target melalui Vision Board kita dah aktifkan minda bawah sedar kita. Jadi kita akan usaha untuk dapat. Cik Thim bukan berangan kosong tapi minta kawan2 doakan dipermudahkan ye.  First of all target Cik Thim yang utama nak orang semua hargai kesihatan dengan lebih baik. Sebab sekarang macam2 penyakit ada. Pesakit di klinik makin ramai sampai satu tahap ada ubat tak cukup. Ye la kan ramai dari kita cara hidup tak sihat.

 

Sekarang kat mana2 ada pencemaran. Lepas tu zaman sekarang nak makan beli je dah siap n nak pergi mana2 ada kereta tak perlu jalan pun. Orang dulu2 nak pergi pekan jalan kaki berbatu2. Nak lauk bela ayam, tangkap ikan dan tanam sayur. Sebabtu diorang sihat.Compare dengan kita kan.

 

Jadi kalau boleh nak ramai orang jaga makan,bersenam dan kalau nak ambik vitamin sebagai makanan tambahan ambik yang benar2 selamat dan berkesan. Bukan bila orang yang jual tepek testimoni yang tak tentu sahihnya ramaila pakat tuk pm. Tau2 dah kena kesan sampinganje

 

Selain daripada nak tambah pendapatan dengan Shaklee, Cik Thim nak promosikan dekat ramai orang yang Shaklee bukan sahaja bantu lagi sihat malah boleh buat duit lagi. Nak tak nak je.

 

By the way Cik Thim percaya dengan Law Of Universal Attraction. Kita percaya Allah boleh bagi kita lebih baik dan kita memang akan dapat bila kita positif. Kot ada siapa2 nak tanya pasal vitamin Shaklee dan berminat dengan bisnes Shaklee boleh contact je

Fathimah

0132480986

No SID:1249184

 

#tsunamishaklee2018

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *