Month: March 2018

Petua Cantikkan Kulit

Muka adalah aset utama semua orang.  Ye la kalau muka macam tongkang pecah pasti ada makcik bawang yang mengata.  Nak cantik tak semestinya putih tapi asal sedap mata memandang kan.  Ramai orang sanggup berhabis sampai ribuan ringgit bagi satu-satu masa untuk cantikkan kulit.  Actually jaga muka ni takdala sesusah mana pun dan takla mudah sangat.  …

Kempen kesedaran kulit cantik tanpa kimia

Hai dan Assalamualaikum.  Baru-baru ni cik thim join kempen kesedaran kulit cantik tanpa kimia oleh Pengedar Shaklee Malaysia.  Bila cakap pasal kecantikan siapa tak nak cantik kan.  Keluarla apa produk kosmetik untuk penjagaan kulit wajah mesti laku punya asal boleh memberikan jaminan kulit cantik menawan. Namakan apa je produk penjagaan kulit yang ada dalam pasaran baik …

Kepentingan Kalsium Untuk Badan

Kalsium memang penting untuk keperluan badan. So badan kita memang perlukan kalsium untuk kuatkan tulang. Makin bertambah usia especially bila umur 30tahun kalsium kita akan mula berkurang dan makin merosot setelah berumur 40lebih bagi perempuan sebab hormon estrogen kurang dihasilkan. Thats why pengambilan kalsium sangat digalakkan.  Enjoy video pasal kepentingan kalsium untuk badan ni eh …

Kebaikan ESP untuk eczema

Bila sebut pasal eczema,  banyak kena pantang.  Gula tak boleh gluten tak boleh.  Kalau korang nak tau ESP Shaklee ni banyak manfaat tau.  Antaranya kebaikan ESP untuk eczema: 1)Dibuat dari soya non GMO maknanya proses penanaman ikut flow tak tambah penggalak untuk pastikan dia dihasilkan dalam kuantiti yang banyak 2)Proses penanaman tak guna pestisid.Selamatla untuk …

9 Tanda Usus Mengalami Masalah

Pernah tak dengar semua penyakit bermula dari perut dan usus. Maksudnya kesihatan kita sebenarnya dipengaruhi oleh apa yang kita makan.  Usus adalah system pertahanan organ yang terbesar dalam badan. Ia akan menapis zat makanan untuk diserap dalam salur darah dan menghalang bendasing yang tidak perlu dari masuk ke dalam salur darah. Usus bocor mudah berlaku apabila …