Kebaikan ESP untuk eczema

Bila sebut pasal eczema,  banyak kena pantang.  Gula tak boleh gluten tak boleh.  Kalau korang nak tau ESP Shaklee ni banyak manfaat tau.  Antaranya kebaikan ESP untuk eczema:

1)Dibuat dari soya non GMO maknanya proses penanaman ikut flow tak tambah penggalak untuk pastikan dia dihasilkan dalam kuantiti yang banyak

2)Proses penanaman tak guna pestisid.Selamatla untuk orang eczema. Almaklumla orang eczema ni bahan kimia sintetik pun tak boleh kena makin jadi nanti

3)Indeks glisemik rendah.  Kan orang eczema kena kurangkan sugar content dalam diet kalau tak makin teruk flare up nya

4.Ada 9 essential asid amino perlu yang badan kita xboleh hasilkan. Actually badan kita kena dapatkan asid amino essential ni dari diet.  Kena campur2 makanan baru dapat yang lengkap.  Tapi dengan ESP dia dah ada semua especially macam phenylalanine yang mempengaruhi emosi kita.  Almaklumla kalau kurang boleh stress, bila stress pun eczema boleh flare up kan.

5. Ada glutamin yang sangat baik untuk memperbaiki sel usus yang rosak since eczema selalu dikaitkan dengan usus bocor kan. Boleh baca ni.

6.PDCAAS = 1.Jadi lebih senang dicerna dan diserap dalam badan. Lagi cepat sel rosak ( kulit yang rosak)  diganti dan dapat kurangkan parut kan.  Kulit pun makin anjal.

Meh tengok video ni:

Kebaikan ESP untuk eczema memang banyak.  Memang tak rugi amalkan. Jom ESP.  Hubungi saya:

Pengedar ShakleePasir Gudang

Fathimah

0132480986

Atau

Order online

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge