Projek Extra RM1500

Hari ni CThim nak share sikit kenapa korang kena join projek extra RM1500.

Zaman sekarang ni semua pakai duit.  Duit yang ada ni dah macam air da. Cepatje rasa habis.  Nak kata gaji tak cukup, gaji dah RM5000. Tapi rumah pun tak ada lagi.  Orang dulu-dulu gaji sikit pun rumah dan tanah banyak. Nampak macam mustahil tapi tau tak korang apa yang CThim buatni dah ramai dapat bantu especially surirumah di luar sana untuk tingkatkan ekonomi diorang. Sekurang2nya boleh ringankan suami dan bantu mak ayah di kampung.  Jom jadi bisnes partner CThim.  Dengan modal RM80 korang dah boleh menjual.

Tak cukup duit nak buat stok?

Jangan risau tak perlu simpan stok pun, cuma amik order, submit online dan company akan uruskan penghantaran.

Tak tau marketing?

CThim dulu pun macamtu jugak. Tapi sebab bisnes ni sentiasa support each other. Kita akan ajar teknik marketing ikut kesesuaian korang.

Sekarangni CThim tengah cari 10orang business partner nak sama2 bisnes dengan CThim untuk projek extra RM1500. Kita sama2 buat tau.  Kalau berminat boleh contact CThim ye

www.wasap.my/60132480986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge