Tips Jimat Produk Shaklee bulan April

Ramai orang tahu tentang kebaikan produk Shaklee.  Almaklumlah produk Shaklee macam Vitalea ni dah lebih 100tahun kat dunia ni. Macam ESP pula dah ada kat dunia ni dari tahun 1961 lagi. Kalau ESP ni produk kualiti rendah takkanla masih bertahan sampai sekarang kan. Lagi-lagi ada Landmark Study yang buktikan kebaikan menggunakan Shaklee terhadap kesihatan.  Bulan April ni banyak tawaran yang awesome tau yang boleh jadi tips jimat produk Shaklee.

 

First ada promosi ESP tau.

Beli 5 tong ESP dapat voucher RM50 untuk next pembelian.  Tapi CThim nak ajar cara jimat Shaklee yang menguntungkan.  Beli 5ESP+Vit C Shaklee (kombo vitamin cantik) dapat free membership,bonus tengah bulan April dan voucher RM50. Bila beli macam ni,  boleh guna untuk sampai 6 bulan tau since vitamin C Shaklee ada 180biji dalam dia. Boleh share apa adik beradik.  Nak cantik time raya biar berjemaah kan.

Bila dah ada voucher RM50, korang boleh gunakan peluang jimat produk Shaklee ni untuk:

1)Beli skincare Youth( boleh rujuk link ni) dengan harga ahli tolak Voucher dan dapat free concentated Vitamin C+ E(jimat RM400++).Harga Youth dah banyak less tu

ATAU

2)Beli 3 Set Baby Shaklee dengan harga 2 set Baby Shaklee lepas tu tolak voucher.  Jimat sangat korang.  Boleh guna untuk sendiri atau hadiahkan kat orang atau jual balik( dah tentu korang dah boleh jual dengan bergayanya sebab korang dah jadi Shaklee Independent Distributor.

 

Best kan Tips Jimat Produk Shaklee bulan Aprilni?

Berminat???

Hubungi

0132480986

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge