Pengedar Shaklee Pasir Gudang Respons Segera

Hai dan Assalamualaikum. Apa khabar semua. Just nak bagitahu lagi sekali yang saya ni pengedar Shaklee kawasan Pasir Gudang tau. Tapi kalau nak postage seluruh Malaysia pun boleh.  Nama diberi Fathimah Azzaharah Kamaludin.  Boleh panggil CThim je.  Dah kahwin dan ada 3 orang anak umur antara 1 hingga 6 tahun.  CThim masih kerja dan diam tak diam setahun dah berbisnes Shaklee.

Time kerja sempat ke bisnes?  Of course la kita tak buat time tengah kerja sebab tak sempat nak tengok handphone kecuali time rehat dan lepas waktu pejabat.  Almaklumla kerja klinik.  Bila kerja bahagian servis ni berhadapan dengan orang kalau dah dekat seribu orang sehari mahu berasap dan letih kan.  Bawa kereta pun boleh tertido tapi Alhamdulillah lepas CThim gunakan produk Shaklee boleh main lagi dengan anak lepas balik kerja dan takdela mengamuk tak tentu pasal.  Masalah terlelap kat traffic light pun takde.  Sebabtu sebagai Pengedar Shaklee Pasir Gudang CThim nak share kebaikan dan manfaat produk Shaklee ni kat semua orang. Lagi-lagi produk Shaklee ni dah terbukti selamat,  semulajadi,  dan berkesan.

Kalau korang ada masalah nak perlukan suplemen tapi ragu2 nak pilih suplemen just hubungi je CThim,  kita akan berikan konsultasi sesuai dengan masalah korang. Untuk orang Pasir Gudang sebagai pengedar Shaklee Pasir Gudang respons segera kita sendiri akan hantar produk Shaklee ke tempat korang.

 

Atau ada yang berminat nak intai peluang bisnes yang ditawarkan Shaklee tapi macam blur bolehje hubungi CThim juga.  Jangan malu jangan segan tau. Hubungije CThim

0132480986.

 

#shakleeeffect

#tsunamishaklee2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge