Kuasa Vision Board

Tahu tak setiap dari kita berhak dapat apa yang kita impikan. Sebenarnya kita boleh je dapat apa yang kita nak dengan cara jelmakan dalam Vision Board.  Jelmakan dalam bentuk visual supaya ia mudah terpahat dalam hati kita dan ia akan pandu kita usaha untuk capai apa yang kita nak.  Kalau perasan kita dah diajar buat Vision Board masa zaman sekolah lagi.  Nak 5A UPSR,  8A PMR dan straight A SPM kan

 

Vision Board ni juga salah satu cara menarik kejayaan dengan mudah tau. Tak caya cuba buat.

 

Tak susah pun. Boleh ambil gambar di majalah, gunting dan tampal atas satu kertas dan tampal dekat tempat yang kita senang nampak macam sebelah cermin atau peti ais.  Atau downloadje gambar dekat google dan print. Senang bukan?

 

Ini adalah Vision Board saya pada tahun ni. Doakan saya mudah capai Vision Board ni ya. Saya yakin saya akan capainya dengan izin Allah. Amin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge