Pengalaman Bisnes Dengan Shaklee

Saja cerita dulu memang tak pernah terdetik nak bisnes.  Mula2 makan je Shaklee ni. Tapi bila beli dpat bonus wah terfikir mesti best kalau bisnes. Seriously best sangat sebab bila kita dapat jual satu produk minimum boleh dapat untung rm10. Siapa nak bagi rm10 free kan?

Itu belum kira kalau capai uv 150 dah boleh dapat gaji 14 hb. Membntu sangat pekerja makan gaji macam sis ni. Ada sekali tu anak minta beli makanan tapi memang duit tak keluar dari bank lagi. Tak sempat nak cucuk duit. Kesian pulak dengan dia. Tup2ada orang minta cod vitamin C. Ada juga rezeki untuk beli makanan. Alhamdulillah.

Percayala bisnes dengan Shaklee tak pernah untungkan siapa2. Untungkan diri sendiri adalah. Berminat nak jana income dengan Shaklee? Jom sertai Shimmer hari ni. Dengan rm68.90 anda sudah boleh bermula. Tak perlu sewa kedai. Hanya bermodalkan fb, blog atau instagram atau medium elektronik yang ada kat Malaysia ni.

Hubungi saya

Fathimah

Pengedar Shaklee Pasir Gudang

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge