Cantik Secara Selamat Dengan Youth

Apa nak kata kan. Sini sana orang promosikan cantik putih melepak.

Yang putih dianggap cantik.

Yang gebu dianggap menarik

Muka kena makeup biar tak nampak pucat. Biar tak nampak jerawat. Sedangkan bila dah makeup, jerawat lagi senang nak dapat.

Maka timbullah isu lepas kahwin, bila suami berkahwin dengan isteri sebab cantik kesan make up, isteri tanggal makeup mula tawar hati. Macamni pun ada.

Aduh.

Sedangkan nak kahwin biarlah kita jadi diri sendiri. Kena fikir pasal agama juga.

Takut nak berhadapan dengan orang bila muka tak semonggah. Jangan risau paling penting Confident kita kena tinggi. Tak perlu makeup tebal seinci. Kelak memakan diri sebab bazir duit dan masa lagi. Bazir duit sebab nak beli macam2 skincare yang tak pasti selamat dengan wajah. Bazir masa sebab nak menghadap cermin yang lama. Orang yang menunggu pun tension.

Jadi apa kata dari beli produk yang kita tak pasti keselamatannya, jom bertukar ke skincare yang selamat. Youth yang sememangnya terbukti selamat untuk semua jenis kulit.

Nak buat Youth ni pun bukan sembarangan. Hasil kolaborasi saintis Shaklee dan dermatologist. Semestinya bebas kimia merbahaya. Ramai dah mencuba dan ramai sukakan kesan Youth bukan sahaja melembapkan, merawat masalah muka, menganjalkan muka malah awet muda. Muda 10tahun dari usia.

Berminat dengan Youth???

Hubungi saya

Pengedar Shaklee Malaysia

Fathimah

http.wasap.my/60132480986

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge