esp

Sudah Puas Ikut Rawatan Eczema?Jom saya Kongsikan Tips Kurangkan Eczema

Siapa pernah ada eczema je rasa betapa siksanya kena tahan dari menggaru macam nak rak kan. Kadang-kadang sampai muak asyik nak ke klinik untuk dapatkan ubat tahan gatal dan krim steroid.  Kalau boleh taknak la terlampau bergantung dengan krim steroid je kan. Meh sini Cik Thim share sikit tips Cik Thim kurangkan eczema Memang selepas …

Kisah Adik Saya dan ESP

Nak dijadikan cerita ni adik saya Aishah.  Mukanya suka berjerawat especially time dekat nak period.  Lagila senang nak berjerawat sebab kerja kat KLCC mudah terdedah dengan pencemaran. Saya pun kata apa kau guna Shaklee balik since dia pernah guna sebelum ni. So,dia pun amikla Vit C +ESP+Vit B untuk tak stress and Omega. Dan kesan sangatla best. Tak …

Perlu ke Supplement Untuk Ibu Menyusu?

èAnda sibuk èAnda selalu skip meal? èMakan x tentu è Kerap letih Maka kita perlu ambil makanan tambahan/supplement supaya badan kita dapat nutrisi yang cukup.  Jadi bila nutrisi cukup, badan kita xmudah letih, kita lebih focus, susu pun berkualiti dan baby pun kenyang lama. Susu Ibu yang bagus bukan dinilai dari kuantiti tapi dari segi …