Shaklee

Makanan Terbaik Untuk Ibu Hamil

Hamil setelah mendirikan rumah tangga merupakan impian setiap pasangan kan. Thats why semasa proses kehamilan ni banyak benda kena jaga. Baik emosi ibu mahu pun pemakanan tau.   Dari segi emosi kena jaga supaya tak terlalu marah sangat dan tak terlalu sedih sangat. Sebabnya nanti anak yang dikandung tu akan terikut-ikut perangai ibunya masa mengandung. …

Apa Itu Telomeres dan No 3 Punca Pemendekan Telomeres yang Menyebabkan Banyak Penyakit

Badan kita terdiri dari sel2 yang bercantum. Dan sel ini ada genetik/DNA dan DNA ni bertanggungjawab memberikan maklumat genetik pada kuku, rambut. air liur, cap jari dan senang cite semua yang ada dalam badan kita.   Sebabtu kalau ada jenayah dari kuku ke rambut ke boleh tau DNA penjenayah sebab DNA semua orang beza2.Tetiba feeling …

Promosi Disember Shaklee Untuk Mereka Yang Nak Sihat

Promo Shaklee Disember ni of course la killer product Vivix. Most powerful antioksidant sebab kaya dengan polifenol dan resrevatrol.  Yang bagusnya Vivix dah diuji secara klinikal dalam Landmark Study 2 dan mampu memanjangkan telomeres.   Apa Telomeres? Badan kita terdiri dari sel2 yang bercantum. Dan sel ini ada genetik/DNA dan DNA ni bertanggungjawab memberikan maklumat …